Clicktoforyou möllab MSN-is

Lauri Säde, 27, november 2007

Viimasel ajal on väga paljudel MSNi kasutajatel hakanud oma kontaktlisti liikmetelt tulema teateid, kus palutakse avada www.clicktoforyou.com, mis suunab lehele www.blockdelete.com:

clicktoforyou.jpg

Avatud leheküljel palutakse sisestada oma MSN-i kasutajanimi ja parool. Peale seda siseneb teenus sinu MSN-i kasutajakontosse ja asub iseenaast levitama.

Selle vastu aitab vaid see, kui vahetada oma MSN-i parool ära. Viirusega just tegu pole, küll aga väikese vargusega.

Lähemalt saab lugeda Microsofti foorumist (ingliskeelne).

Kommenteeri

NB! Kommentaarid, mille tekstis on rohkem kui üks URL, tuleb toimetajal spämmifiltrist käsitsi ära päästa.

Läbu ja ropendamine kustutatakse!

Arvutikaitse is proudly powered by WordPress