Security Essentials varsti väljas

Microsoft lubab lähinädalatel ilmutada Microsoft Security Essentialsi (varem tuntud ka kui Morro) lõppversiooni. Alates selle aasta juunist on MSE olnud testimisel, et lõppversioon oleks vigadeta ning töötaks kõigil toetavatel operatsioonisüsteemidel veatult.

Priit Aasmäe on MSE’st pikemalt juttu teinud ka varem.

Tegemist on turvatarkvaraga, mis eemaldab kõiksugu pahavara (troojad, nuhkvara jne). Erinevates testides on programm seda väga hästi teinud ning jääb loota, et lõppversioon on mugav ning lihtsasti käsitletav tarkvara, mis kaitseb selle kasutajaid ka tänapäeva internetiohtude vastu.

5 thoughts on “Security Essentials varsti väljas”

  1. Kuna osalesin MSE beetaversiooni testimisel, siis kirjutaks natuke oma kogemustest selle programmiga. Programm on hästi lihtne, vaikimisi seaded on paigaldamisel igati sobivad. Peale MSE kasutasin ainult Windows-i tulemüüri, lülitasin sisse automaatse uuendamise ja asusin usinalt surfama. Algul tundus ta vanast viirusetõrjest natuke aeglasem, kuid olles tutvunud kõigi protsesside ja programmidega, saabus vaikus. Ressursi ja mälu kasutus on väga väike ja mingeid hoiatusi ilma vajaduseta ei kuvata. Testperioodi jooksul teatati korra uue versiooni ilmumisest ja soovitati programm uuendada, kuid loomulikult oli selle eest juba hoolitsenud automaatika. Mingit konflikti teiste tõrjeprogrammidega ei täheldanud, ainult A-squared-i käivitamine võttis natuke rohkem aega. Kolme testikuu jooksul ei nakatunud arvuti millessegi, ei olnud valehäireid, ei kuvatud mingeid teateid. Reaalajas nuhkvarakaitse on tugev ja kõiki arvutis jooksvaid protsesse jälgitakse. Võrreldes MS-i eelmise tõrjeprogrammi Windows Defenderiga, on areng olnud tohutu suur. Tegemist on vägagi võimeka turvatarkvaraga, mis sobib hästi ka vähekogenud arvutikasutajale.

  2. Hi! my spouse and i request what’s this particular web template to be able to involving regarding blog? an individual.

  3. My personal adhere to your web site with regard to pretty the and also notify that the content constantly for you to be associated with need an unprecedented and great for viewers.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga