Tulemüür GhostWall

Kas Teil on kasutusel Windows XP enda tulemüür? Kui jah, siis teadke, et olete kaitstud vaid sissetulevate ühenduste eest ning sedagi mitte väga kindlalt.

On palju häid tulemüüre, aga nende puuduseks on, et teilt küsitakse uue programmi või ühenduse puhul, kas lubate tal internetiga ühendust saada. Need hüpikaknad võivad muutuda tüütuteks või ei saa te päris hästi aru, mida nad tahavad ja kuhu tuleb vajutada.

GhostWall ei küsi, kas mingi rakendus või ühendus lubada. Programm sisaldab juba sisseehitatud reeglistikku, mis blokeerib kahtlasi ühendusi ning kontrollib arvuti välis- ja siseliiklust. Ise ei pea te mingeid reegleid  lisama ega kustutama, kui selleeks just suurt vajadust pole.

Tarkvara koormab arvutit minimaalselt. Soovitaksin seda kasutada kui alternatiivi tavalisele Windows XP tulemüürile.
Ghostwall töötab Windows XP, 2000, 2003 ja XP64 operatsioonisüsteemidega.

ghostwall.jpg
Alla laadida saab http://www.ghostsecurity.com/downloads/ghostwall_setup.exe

9 thoughts on “Tulemüür GhostWall”

  1. Kasutan Eset smarti, mis omab ise ka tulemüüri. Kas topelttulemüüri kasutus on mõtekas ja konfliktivaba?

  2. laadisin ghost-wall-i alla . töötab ,aga süsteem näitab , et arvutil ei ole aktiivset tulemüüri .

  3. Mare, sa võid windows security centerist(Start-Control panel-Security Center) tulemüüri seadistada nii, et sa ise jälgid tulemüüri.
    Security Centrist ava Firewall-Recommendations-ja tee linnuke ette “I have a firewal….”

  4. Esimese asjana pärast Windowsi pealepanekut ja antiviiruse ning tulemüüri installi keeran selle tobeda Security Centeri üldse kinni. Mõttetu vidin.

  5. Huvitav: alles kuu tagasi installisin yhele arvutile Ghostwalli. Nyyd pole kogu saidist jälgegi, on vaid yksik tyhi directory. Arvutikaitsjad kaaperdati?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga