Malwarebytes’ Anti-Malware

Malwarebytes’ Anti-Malware ehk teisisõnu Malwarebytes’i pahavaravastane programm on mõeldud eelkõige nende viiruste/usside/troojade ja muu pahavara hävitamiseks, milledega traditsioonilised viirusetõrjed toime ei tule.

Programmi kodulehelt leiab ka allalaadimislingi. Installer on kõigest 3.6MB ning paigaldus on kiire. Programm on ka eesti keelde tõlgitud.

Kindlasti tuleks installimise lõpus tuleks jätta linnukesed uuendamise ja käivitamise kastidesse, see tagab parima tulemuse ning võimalikele probleemidele kiirema lahenduse.
Enne uuendama asumist teatab MBAM, et tegemist on vabavaraga, kuid võimalik on osta ka tasuline versioon. Viimasega kaasneb reaalajakaitse, automaatsed uuendused ja ajakava järgi arvuti kontrollimine.

Kui MBAM on arvuti kontrollimise lõpetanud, tuleks üldjuhul ka leitud objektid kustutada. Selleks tuleb skänneerimise aknas vajutada nupule “Näita tulemusi” ning seejärel, olles veendunud, et kõik leitud objektid on märgistatud, vajutada “Eemalda selekteeritud”.

Malwarebytes’ Anti-Malware on väga tõhus uusimat tüüpi pahavara vastu, nagu näiteks paljud Vundo viiruse variandid. Uuendused on saadaval tihti ning programm teeb oma tööd kiiresti ja korralikult.

Lisan ka mõned ingliskeelsed videod programmi kasutamisest:

15 thoughts on “Malwarebytes’ Anti-Malware”

  1. Malwarebytes’ Anti-Malware on väga tõhus uusimat tüüpi pahavara vastu, nagu näiteks paljud Vundo viiruse variandid. Uuendused on saadaval tihti ning programm teeb oma tööd kiiresti ja korralikult.

    hahaha see programm on testites üks viletsamaid olnud.
    on palju palju palju paremaid kui see siin.nt. a-squared ja täitsa vabavaraline

  2. Mikk, nii ja naa. See programm on ennast väga palju õigustanud, kui on vajalik eemaldada pahavara kõvasti nakatunud arvutitest.

    Testid testideks, ma olen neid lugenud ning Malwarebytes’ on neid teste ka kommenteerinud ning on teada, miks MBAM neis testides kehvasti esines.

  3. oki seda ma pole kuulnud miks neil siis testidel halvasti läheb
    aga aga ma olen ühe foorumi liige mis teeb testi ning Malwarebytes’ Anti-Malware sai väga viletsalt hakama ning see firma tahtis selle foorumi sulgeda selle pärast
    Kuulnud ma olen ka ainult seda et vanasi ja lihtsaid asju ei oska eemaldada arvutist
    läbinud pole ta midagi:VB 100 Award!, ICSA Labs!.West Coast Labs!.
    aga võib olla isegi proovin ära et kuidas omale meelib see ja kas leiab ka midagi

  4. niii panin omale kah peale ja proovisin quick scaniga ja leidis HiJack.startmenu mingi registri data ja see on mingi startmenulogoff
    ma eriti ei usu et seal mingi probleem on ning see on vale

  5. Minul leidis kohe mitu Vundo viirust.Hea programm tundub,mugav ja kiire.

  6. hmm kiiruse suhtes ma peaks küll vastu vaidlema kuna alguses kui tööle panin valisin kohe selle kiirema varjandi quick scan ja ta tegi seda ikka pääääris kaua

  7. Kuigi paljud seda laidavad,tundub,et ainuke programm millega Vundost täielikult lahti sain.Kiitus!

  8. Tegelikult oma suuruse kohta on see väga võimekas programm..

    Ja program on tõetanud ka ennast..kunagi oli mul viirus “recycle”‘ mis levis ketastele,mp3-dele isegi telefonile ja jäi alles ka peale formaati..

    avg ei saanud hakkama(leidis),sama moodi avast ei saanud hakkama..teised ei tundnugi ära seda…

    appi tuli “anti-maleware” mis aitas..combofix sai ka pusitud…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga