KeyScrambler Personal

KeyScrambler Personalist on Priit Aasmäe teinud juttu juba kaks aastat tagasi. Siiski pean vajalikuks sellest suurepärasest programmist uuesti rääkida.

KeyScrambler Personal (KSP) on lihtne, mugav ja töökindel programm mis on tasuta ning kaitseb kõiksugu paroole, kasutajanimesid ja muid andmeid, mida internetis surfates arvutisse sisestatakse (erandiks mõned online mängud, näiteks Runescape).
KSP ühildub Mozilla Firefoxi, Flocki ja Internet Exploreriga ja seda Windowsi 2000, 2003, XP, Vista (32-bit ja 64-bit) opsüsteemide puhul.
KSP tööpõhimõte on lihtne – arvutisse sisestatud kirjamärgid muudetakse sügaval kerneli tasandil suvaliseks tähtede ja numbrite jadaks. Nii ei saa klahvinuhk (juhul, kui see teie arvutis peaks passima) teada, milline tähekombinatsioon tegelikult sisestati.

KSP saab alla laadida siit: http://qfxsoftware.com/Download.htm

Paigaldusfail on kõigest natuke üle 1MB ning sisaldab endas nii Firefoxi kui Internet Exploreri versiooni KSP’st.
Paigaldamine on lihtne ning selle käigus saab valida, millistele brauseritele tahate KeyScramblerit paigaldada.

Mozilla Firefoxil ja Flockil peab selle paigaldama eraldi lisapluginana:

Siiski pole see keerline. Piisab, kui vajutada “Paigalda kohe” ehk “Install now”.

Internet Explorer saab KeyScrambleri toe peale arvuti taaskäivitamist.
KSP näitab peale taaskäivitamist tegumireas ka oma ikooni
Selle saab vajadusel Optionitest eemaldada

KSP tööd näeb, kui baruserisse midagi trükkida (juhul kui Both või Overlay Window on valitud)

Anti Keylogger Tester ütleb seepeale:

Töötab!
Enam pole vaja muretseda oma internetipanga või teiste oluliste kohtade paroolide pärast. Kui aus olla, siis mina ei julgegi näiteks Paypali sisse logida ilma KeyScrambler Personalita. Kuigi ma tean et mu arvuti on väga tõenäoliselt puhas, tahan olla kindel, et minu andmed Paypalis on kaitstud 🙂

4 thoughts on “KeyScrambler Personal”

  1. Kas mõnda vabavaralist analoogi ei ole veel sellele tekkinud? Nende vaba versioon toetab vaid IE’d, Firefoxi ja Flock’i ning Google Chrome on jäänud vaeslapse ossa. Eks süüdi ka Chrome’il ikka veel puuduv pluginate tugi, ehk see pea muutub.

  2. Sul selle AKLT koopiat pole kuskil? Seda ei saa enam kuskilt, liiga hea programm oli.
    KS-Personal on ainus mis isegi töötab. Tasulisel versioonil on kaitse millegipärast eemaldatud. Ma küll teavitasin toda hiinlast, kes selle programmi aretas ja andsin talle (anti-KS-$$$) keyloggeri, aga kui ta kuu aja pärast uuendusega välja ei tule, siis ilmutan YouTubei, meetodi kuidas saab KeyScramblerit purustada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga