MSNis uus uss
Lauri Säde, 18, detsember 2008Üks uss on jälle maa seest välja tulnud ja ründab MSNi kasutajaid.
Nakatunud Messenger hakkab saatma sellist linki: http://www.thugbattles.com/images/****?=sinu msni aadress
Pärast lingi klõpsimist tahetakse alla laadida selline fail:

Oletatavalt on tegu troojalasega, mis muudab teie arvuti botneti osaks.
Jällegi tuleb korrata vanu tarkusi:
- Ära ava suvalisi linke ega võta vastu faile, mis tunduvad kahtlased.
- Kahtluse korral küsi enne avamist sõbralt üle, mida ta sulle saatis.
- Hoia oma viirustõrje ja tulemüür korras.
- Kui sinu viirustõrje MSN-iga saadetavaid faile automaatselt ei kontrolli, siis sunni teda!



eKaitse foorum
Postitatud: detsember 18th, 2008 14:20
Kaur
Postitatud: detsember 18th, 2008 20:05
Aare Kirna
Postitatud: detsember 19th, 2008 13:02
Tõnu Samuel
Postitatud: detsember 19th, 2008 20:38
hillarp
Postitatud: detsember 21st, 2008 0:22
Peeter Marvet
Postitatud: detsember 21st, 2008 16:27
hillarp
Postitatud: detsember 23rd, 2008 13:50
Ariel